Boomkwekerij de Jong van Laarhoven is een betrouwbare partner, waarbij het kweken van kwalitatief hoogwaardige bomen, voor een betaalbare prijs en de persoonlijke relatie met onze klant als belangrijkste drijfveren worden beschouwd.

100% eerlijke bomen

Onze bomen zijn meermaals verplant (elke 4 à 5 jaar) en hebben daardoor een goede hergroei, zijn soortecht, worden ziektevrij geleverd en zijn NAK-gecertificeerd. Wij voeren een MVO beleid. Elke boom is voorzien van een plantenpaspoort, waardoor de herkomst van elke boom traceerbaar is.

Afspraak = Afspraak

Wij leveren de bomen die u besteld heeft, snel en keurig. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Wat we zeggen, doen we. Wij zijn een betrouwbare partner!

Wij maken uw order compleet

U heeft maar 1 afhaallocatie, dit bespaart u tijd en geld. Wij hebben een breed assortiment in de maatvoering 14-16 tot 70-80 stamomtrek.

Snelle en flexibele levering

Wij kunnen binnen 72 uur leveren. Wij hanteren een zeer efficiënte manier van het laden van de bomen op transport, van afhaal tot levering aan het plantgat. De bomen staan klaar op het moment dat u ze komt ophalen. U heeft geen wachttijd.

Duurzaam geteeld

Wij zijn al sinds 2005 gecertificeerd voor het duurzaam telen van bomen. In eerste instantie via Milieukeur en inmiddels is dat PlanetProof (www.planetproof.nl). Wij zetten Tagetes (Afrikaantjes) in voor grondontsmetting. De bomen krijgen de juiste verzorging, zodat ze een natuurlijk afweersysteem opbouwen met als gevolg: betere aangroei en bladkleur.

Onze garanties voor u:

Eerlijke bomen
100%
eerlijke bomen
Afspraak = afspraak
Afspraak =
afspraak
Wij maken uw order compleet
Wij maken uw
order compleet
Snel en flexibele levering
Snel en flexibele
levering
Duurzaam geteeld
Duurzaam
geteeld
De Jong van Laarhoven B.V.

Brede Heide 16
5281 RZ Boxtel, Nederland
Tel. +31411684476
E-mail: info@jonglaar.nl

CO2 prestatieladder
Plant Proof
ISO 9001
Erkend leerbedrijf

Copyright ©2024 De Jong van Laarhoven B.V.    |   Verkoopvoorwaarden   |   Website: Van Zon Internet